Mobilsept La Reservé .... Autózásban minden pillanat számít!

                                                                  

Mobilsept La Reservé AVHS gépjármű beltéri antimikrobiális tartós védőréteg a fertőzések terjedése ellen és a beltéri felületek multifunkcionális megóvásához!

A Mobilsept® LA Reserve AVHS célgép segítségével a BIOSAFE/Moblares/2  bevizsgált tartósan aktív  antimikrobiális hatóanyag a gépjárművek beltér- klíma felületeire felvitt  bevonattal  99.99%-ban megakadályozza az utastérben fertőzések felületekről való terjedését az utasok és a vezető számára egyaránt. Az alkalmazott multifunkcionális (kórokozókUV, szag, folt, felületek, kopás elleni védőréteg) bevonat egy perpetuális és kopásálló, de  rendkívül vékony rétegű egyenletesen eloszlatott  formátlan alakú átlátszó rugalmas üveg formájában aktív antimikrobiális* kórokozó és multifunkcionális  hatást fejt ki a beltér és a klíma rendszer felületein. Ez a tanúsított antimikrobiális hatás  minimum 6-8 hónapig  fennáll". Ez értékes és jelentős  higiéniai segítség az autózásban ahol a fertőzés veszélye fokozott. A Mobilsept® La Reserve AVHS eljárás alacsony energiájú felületeket hoz létre a csökkentett koncentrátumú környezetbarát hatóanyag technológia alkalmazásával, lehetővé téve a por, a szervetlen és biológiai lerakódások csökkenését. 

 "a gyakran megérintett felületeken (kormány, ajtófogantyúk, váltó stb.) a védelem sokkal rövidebb lehet!

 La Reservé Innovációs AVHS Technológia a Márkaszervizeknek            

           Kérje díjmentes bemutatónkat!

              Mobilsept La Reservé System  – Professzionális  Széria   

  

  • Teljességgel kiszolgálja széles spektrumban a higiéniai kihívásokat
  •  Egyedi teljesítmény  a beltér/klíma párologtató közvetlen multifunkcionális hatóanyag behatással és tartós antimikrobiális* és (kórokozók,UV, szag, folt, felületek, kopás ellen)  védelem létesítése
  • Biosafe-Moblares/2 hatóanyag regisztrált a felületekkel érintkezésbe kerülő alkalmazások biztonságos felhasználására és megfelel az  ECHA-EU, EPA, FDA és  eljárásoknak ahol hitelesített minősítéssel rendelkezik. ISO, ASTM-E, USP ipari szabványok és anyag jóváhagyások. 
  •  Kiemelkedő eredmények az ágazati termékekhez és teljesítményeikhez mérve  
  •  Növekvő vevői keresettség / magasabb részleg bevételek

A La Reservé széria az öntisztuló beltéri bevonatot az 
antimikrobiális** hatóanyag melynek bevitele a Mobilmist nano-köd és aktivált oxigént alkalmazó  elő tisztítás technológiát alkalmazza.  Eredménye a beltér/klíma felületeken létrehozott perpetuális öntisztuló kórkozók -SARS virusok is-  és multifunkcionális  láthatatlan bevonat. 
A Mobilsept La Reservé AVHS (Advanced Vehicle Hygiene System- Fejlett Jármű-Higiéniai Rendszer) szerviz egység célirányosan az OE márkakereskedő szerviz szektor részére gyártott.  
A La Reservé egység teljesen automatizált.  A  hatóanyag részecskéket tartalmazó adalék hatásfoka laboratóriumi tanúsítással rendelkezik. 

*Az „antimikrobiális szerek” kifejezés  magában foglalja az összes hatóanyagot, amely bármilyen típusú mikroorganizmus ellen - baktériumok (antibakteriális), vírusok (antivirális), gombák (gombaellenes) és protozoák (antiprotozoálisok) ellen hat.

**A létesitett BIOSAFE-Moblares/2 bevonat  megakadályozza az antimikrobiális és a szag mikrobák kialakulását, amelyekre az idevonatkozó hatóanyagok használata az EU szabályozásoknak megfelelnek.

Kérje az Ön szervizében a díjmentes  helyszíni bemutatót: 

mt@mobiltechnology.hu  vagy hivja a 06-23-445060 számot az időpont egyeztetéshez.

Mobilsept-Organosilán Antimikrobiális Hatóanyag

                      A  BIOSAFE-Moblares / 2 eljárás technológiája!

A hatóanyag aktív összetevője színtelen, enyhe illatú, pozitív töltésű polimerből áll, amely ULV köd használathoz adaptálva molekulárisan kötődik a kezelt autó belterének felületeihez. Az erős pozitív töltés aktívan megbontja a kezelt felülettel érintkező mikroorganizmus sejtmembránját, ezáltal citoplazmájuk és sejtrészecskéik kiszivárognak. Ez egy ballon tűvel való kiszúrásához hasonlít.

A BIOSAFE-Moblares /2 nem segíti elő a gyógyszer-rezisztens szuperbaktérium kialakulását.

 A HIGIÉNIAI KEZELÉS,  HELYES TECHNOLÓGIÁVAL

AVHS technológia: gyújtás kikapcsolva, álló ventilátorok, akku és üzemanyag fogyasztás nélkül. Kabinszűrő beavatkozás mentes,  külső levegő hígítás mentes.
La Reservé Moblares-BIOSAFE jet-köd 


 .