Mobilsept La Reservé .... Autózásban minden pillanat számít!

                                                                Antimikrobiális bevonatú perpetuális beltéri higiéniai kezelés

A Mobilsept® LA Reserve AVHS célgép segítségével a BIOSAFE/Moblares/2  bevizsgált tartós antimikrobiális hatóanyag a gépjárművek beltér- klíma felületeire felvitt  bevonattal  99.99%-ban megakadályozza az utastérben fertőzések felületekről való terjedését az utasok és a vezető számára egyaránt. Az alkalmazott bevonat egy perpetuális és kopásálló, de  rendkívül vékony rétegű egyenletesen eloszlatott  formátlan alakú átlátszó rugalmas üveg formájában aktív antimikrobiális* kórokozó mentesítő hatást fejt ki a beltér és a klíma rendszer felületein. Ez a tanúsított antimikrobiális hatás  minimum 6-8 hónapig  fennáll". Ez értékes és jelentős  higiéniai segítség az autózásban ahol a fertőzés veszélye fokozott. A Mobilsept® La Reserve AVHS eljárás alacsony energiájú felületeket hoz létre a csökkentett koncentrátumú környezetbarát hatóanyag technológia alkalmazásával, lehetővé téve a por, a szervetlen és biológiai lerakódások csökkenését. A csökkentett letapadási képesség biztosítja, hogy az érintkezéssel letapadó anyagok a kezelt felületeken át és le-guruljanak így maradvány értékük  számottevően redukált mennyiségű.

 "a gyakran megérintett felületeken (kormány, ajtófogantyúk, váltó stb.) a védelem sokkal rövidebb lehet!

 La Reservé Innovációs AVHS Technológia a Márkaszervizeknek            

           Kérje díjmentes bemutatónkat!

              Mobilsept La Reservé System  – Professzionális  Széria   

  

  • Teljességgel kiszolgálja az legújabb higiéniai kihívásokat
  •  Egyedi teljesítmény  a beltér/klíma párologtató közvetlen hatóanyag behatással és tartós antimikrobiálisfelületi védelem létesítése
  • Biosafe-Moblares/2 hatóanyag regisztrált a felületekkel érintkezésbe kerülő alkalmazások biztonságos felhasználására és megfelel az  ECHA-EU, EPA, FDA és  eljárásoknak ahol hitelesített minősítéssel rendelkezik. ISO, ASTM-E, USP ipari szabványok és anyag jóváhagyások. 
  •  Kiemelkedő eredmények az ágazati termékekhez és teljesítményeikhez mérve  
  •  Növekvő vevői keresettség / magasabb részleg bevételek

A La Reservé széria az öntisztuló beltéri bevonatot az 
antimikrobiális** hatóanyag  jet-köd és aktivált oxigént alkalmazó  elő tisztítás technológiával végzi.  Eredménye a beltér/klíma felületeken létrehozott perpetuális öntisztuló kórkozó és illatmentesítő láthatatlan bevonat. 
A Mobilsept La Reservé AVHS (Advanced Vehicle Hygiene System- Fejlett Jármű-Higiéniai Rendszer) szerviz egység célirányosan az OE márkakereskedő szerviz szektor részére gyártott.  
A La Reservé egység teljesen automatizált.  Az aktivált oxigénnel és a jet-befúvással juttatott antimikrobiális** hatóanyag részecskéket tartalmazó adalék hatásfoka laboratóriumi tanúsítással rendelkezik. 

*Az „antimikrobiális szerek” kifejezés  magában foglalja az összes hatóanyagot, amely bármilyen típusú mikroorganizmus ellen - baktériumok (antibakteriális), vírusok (antivirális), gombák (gombaellenes) és protozoák (antiprotozoálisok) ellen hat.

**A létesitett BIOSAFE-Moblares/2 bevonat  megakadályozza az antimikrobiális és a szag mikrobák kialakulását, amelyekre az idevonatkozó hatóanyagok használata az EU szabályozásoknak megfelelnek.

Kérje az Ön szervizében a díjmentes  helyszíni bemutatót: 

mt@mobiltechnology.hu  vagy hivja a 06-23-445060 számot az időpont egyeztetéshez.

Mobilsept-Organosilán Antimikrobiális Hatóanyag

                      A  BIOSAFE-Moblares / 2 eljárás technológiája!

A hatóanyag aktív összetevője színtelen, enyhe illatú, pozitív töltésű polimerből áll, amely jet-köd használathoz adaptálva molekulárisan kötődik a kezelt autó belterének felületeihez. Az erős pozitív töltés aktívan megbontja a kezelt felülettel érintkező mikroorganizmus sejtmembránját, ezáltal citoplazmájuk és sejtrészecskéik kiszivárognak. Ez egy ballon tűvel való kiszúrásához hasonlít.

A BIOSAFE-Moblares /2 nem segíti elő a gyógyszer-rezisztens szuperbaktérium kialakulását.

 A HIGIÉNIAI KEZELÉS,  HELYES TECHNOLÓGIÁVAL

AVHS technológia: gyújtás kikapcsolva, álló ventilátorok, akku és üzemanyag fogyasztás nélkül. Kabinszűrő beavatkozás mentes,  külső levegő hígítás mentes.
La Reservé Moblares-BIOSAFE jet-köd 


 .