Víz kezelés               
Víz kezelés O3 gázzal
A Mobilsept márka szakmai csapata  több é tapasztalattal rendelkezik testreszabott ózonvízkezelő rendszerek tervezésében. Az ózongenerátor kiválasztása nem nehéz. A nehezebbik feladat a teljes és megfelelően működő ózonrendszer előállítása. Különböző alkalmazásokhoz különféle megoldásokra van szükség. Gyakorlatunk van az ózon létesítésével kapcsolatban az ipari és az akvakultúra területén is. Itt a hangsúly a helyesen megtervezett ózonrendszerre iranyul. Az ózon kezelő rendszer kialakításának egyik legfontosabb tényezõje az ózongáz vízben való feloldása. Az általunk alkalmazott helyes reakciótartály és a gázoldó modul pontos illesztése egyenletesen  oszlatja el a magas ózongáz koncentrációt a kezelt vízben.  

Kulcsra készen szállítjuk az ózonrendszereket, beleértve az oxigéntermelést és az automatizálást az eloszlásig és az ózongáz semlegesítését. A teljes körű szolgáltatás tervezéssel és építéssel, magában foglalja a telepítést és az üzembe helyezési fázist is.

Egy ózongenerátor rendszert különféle módon lehet megtervezni, a céltól és a preferenciáktól függően. Rendeléshez tipikus folyamatábráinkon, bemutatjuk ennek a folyamatát és a lépéseket, beleértve az összes kiegészítőt, kivéve a már telepített csővezetékeket.
 .