La Reservé Innovációs AVHS Technológia a Márkaszervizeknek            Kérje díjmentes bemutatónkat!

Az autósok nagyon gyakran feltesznek egy logikus és fontos kérdést:
 Meddig tart a higiéniai kezelés hatásossága?
Az eddigi válasz: az adott környezettől függ ...
A hosszabb beltéri higiéniai állapot megtartására cégünk több éve végez kutatásokat, és fejlesztjük a megfelelő technológiát, az eredményes válaszra:
A Mobilsept La Reservé célgép, aktivált oxigén és bio-enzim hideg köd technológiával akár 1 hónappal is meghosszabbítja az elvégzett  higiéniai – szagkivonó kezelések hatásosságát.  (meleg időben az enzimek aktívabbak és hosszabb ideig élnek)
A Mobilsept La Reservè aktivált oxigénnel és természetes enzimekkel működtetett AVHS (Advanced Vehicle Hygiene System fejlett jármű-higiéniai rendszer) szerviz egység célirányosan az OE márkakereskedő szerviz szektor részére gyártott.  
A La Reservé egység teljesen automatizált.  Megjelenése robosztus, az aktivált oxigénnel és a jet befúvással bejutatott természetes enzimeket tartalmazó adalék kezelési hatásfoka laboratóriumi tanúsítással rendelkezik. 
A Mobilsept La Reservè kitűnően szolgálja a jármű tulajdonosok igényeit az utazások  alatti  hosszabb élettartamú higiéniai kezelések által létrehozott védelemmel a beltérben potenciálisan veszélyt jelentő és rejtőzködő kórokozók ellen.
Az AVHS-Mobilsept La Reservè  technológia a természetes fertőtlenítő - szagtalanító  enzimekkel dúsított elő-és utó hideg köd kezeléssel aktív és hatásos segítséget nyújt a belső higiénia meghosszabbításában. Emelten költséghatékony célgép, amely akkreditált és hosszú élettartamú higiéniai kezeléseket biztosít. Jelentős lojalitást épít a milleneiumi generációk hatalmas szegmenséből anélkül, hogy jelentős erőforrás-szükséglettel és működési költségekkel terhelné a szerviz részleg napi kiadásait.
Kérje az Ön szervizében a díjmentes helyszíni bemutatót: ms@mobilsept.com  vagy hivja a 0623445060 számot az időpont egyeztetéshez.

HIGIÉNIAI KEZELÉS, VÉGEZZÜK HELYES TECHNOLÓGIÁVAL

AVHS technológia: gyújtás kikapcsolva, álló ventilátorok, akku és üzemanyag fogyasztás nélkül. Kabinszűrő csere mentes, nincs friss levegőhígítás. .