Mobilsept La Reservé ....Ne Autózz e Nélkül!

                   Természetes enzim/ezüst ion bevonatú tartós beltéri higiéniai kezelés
La Reservé Innovációs AVHS* Technológia a Márkaszervizeknek            

           Kérje díjmentes bemutatónkat!

              Mobilsept La Reservé System  – Professzionális  Széria   

  

  • Teljességgel kiszolgálja az legújabb higiéniai kihívásokat
  •  Egyedi teljesítmény  a beltér/klíma párologtató közvetlen hatóanyag behatással
  •  Zöld-organikus  technológia -aktivált O2 & alacsony koncentrációjú antimikróbiális hatóanyag/enzimek/ezüst-ion alkalmazásával
  •  Kiemelkedő eredmények az ágazati termékekhez és teljesítményeikhez mérve  
  •  Növekvő vevői keresettség / magasabb részleg bevételek

A La Reservé széria a tartós higiéniai kezelést  enzim/
alacsony koncentrációjú antimikróbiális hatóanyag/ezüst-ion  jet-köd és aktivált oxigénnel dúsított technológiával végzi.  Eredménye a kemény felületeken létrehozott  tartós higiéniai kondíció és illatmentesítés. 
A Mobilsept La Reservé AVHS* (Advanced Vehicle Hygiene System- Fejlett Jármű-Higiéniai Rendszer) szerviz egység célirányosan az OE márkakereskedő szerviz szektor részére gyártott.  
A La Reservé egység teljesen automatizált.  Az aktivált oxigénnel és a jet-befúvással juttatott enzimeket és ezüst ion részecskéket tartalmazó adalék kezelési hatásfoka laboratóriumi tanúsítással rendelkezik. 
Mobilsept La Reservè kitűnően szolgálja a jármű tulajdonosok igényeit az utazások  alatti  hosszabb élettartamú higiéniai kezelések által létrehozott védelemmel a beltérben potenciálisan veszélyt jelentő és rejtőzködő kórokozók ellen.
Az AVHS-Mobilsept La Reservè  technológia a természetes fertőtlenítő - szagtalanító  enzimekkel és ezüst ion 99.9% kórokozó deaktiváló adalékkal dúsított elő-és utó-hideg köd kezeléssel aktív és hatásos segítséget nyújt a belső higiénia meghosszabbításában. Emelten költséghatékony célgép, amely akkreditált és hosszú élettartamú higiéniai kezeléseket biztosít. Jelentős lojalitást épít a millenniumi generációk hatalmas szegmenséből anélkül, hogy jelentős erőforrás-szükséglettel és működési költségekkel terhelné a szerviz részleg napi kiadásait.
Kérje az Ön szervizében a díjmentes helyszíni bemutatót: ms@mobilsept.com  vagy hivja a 0623445060 számot az időpont egyeztetéshez.

 A HIGIÉNIAI KEZELÉS,  HELYES TECHNOLÓGIÁVAL

AVHS technológia: gyújtás kikapcsolva, álló ventilátorok, akku és üzemanyag fogyasztás nélkül. Kabinszűrő csere mentes, nincs friss levegőhígítás.
La Reservé enzim/ezüst ion jet-köd  .