Járműipar   

A környezet tisztítása alapelv a fertőzések megelőzésében az otthonunkban és így a gépjárművekben is. A szennyezett felületek fontos szerepet játszanak a veszélyes baktériumok, gombák és allergének átvitelében. A nemzetközi kutatások alapján a szennyezett felületek és berendezések megfelelő fertőtlenítése rendszeresen szükséges az utazók fertőzési veszélyének minimalizálásának érdekében.

  
ALLERGIAMENTESÍTÉS ·  KÓROKOZÓK MENTESÍTÉSE ·  SZAGTALANÍTÁS 
 
Mobilsept La Reservè AVHS*, organikus-enzim/ aktivált oxigén fertőtlenítés technológia, hosszabbított  higiéniai állapot 
 
A Mobilsept La Reservè a  gépjármű szervizeket , flotta és utasszállító járművek üzemeltetőit  piacvezető technológiával segíti a minőségi ügyfélorientált szervizszolgáltatásokban.
A Mobilsept La Reservè egy automatikus  klíma és teljes beltéri fertőtlenítő gép. Magas hatásfokú fertőtlenítő/szagtalanító enzimek és az aktivált oxigénnel végzett higiénia kezelést követően, a régen várt hosszabbított (akár 1 hónap) higiéniai biztonságot eredményez. Az eljárás  környezetbarát, amelynek eredményessége laboratóriumi tanúsítással rendelkezik.
A Mobilsept La Reservè kiszolgálja a jármű tulajdonosok, utazók igényeit azáltal, hogy fontos és időszakos higiéniai kezeléseket végez az egészségre a jármű belterében rejtőzködő kórokozók ellen.
A fejlesztésnek köszönhetően a természetes enzimekkel dúsított utókezelés aktív segítséget nyújt a belső higiénia hosszabb idejű megtartásában. Költséghatékonysága és kihasználhatósága egyedülálló a szerviz- berendezések között.
*AVHS (Advanced Vehicle Hygiene System – Fejlett Gépjármű Higiéniai Rendszer)

       FOLTMENTES                                        NEM TOXIKUS                                             SZÁRAZ ELJÁRÁS


 .