AVHS System 

    Mobilsept La Reservé ....ne autózz e nélkül!

 Természetes enzim bevonatú tartós     beltéri higiéniai-frissítő kezelés

A környezet tisztítása alapelv a fertőzések megelőzésében az otthonunkban és így a gépjárművekben is. A szennyezett felületek fontos szerepet játszanak a veszélyes baktériumok, gombák és allergének átvitelében. A nemzetközi kutatások alapján a szennyezett felületek és berendezések megfelelő fertőtlenítő eljárásra rendszeresen szükséges az utazók fertőzési veszélyének minimalizálásának érdekében.

  
ALLERGIAMENTESÍTÉS ·  KÓROKOZÓK KIVONÁSA ·  SZAGTALANÍTÁS 
 
Mobilsept La Reservè AVHS*, organikus-enzim/ aktivált oxigén fertőtlenítés technológia/ hosszabbított  higiéniai állapot
 
A Mobilsept La Reservè a  gépjármű szervizeket , flotta és utasszállító járművek üzemeltetőit  piacvezető technológiával segíti a minőségi ügyfél orientált szervizszolgáltatásokban.

A Mobilsept La Reservè egy automatikus  klíma és teljes beltéri fertőtlenítő gép. A magas hatásfokú fertőtlenítő/szagtalanító organikus enzim tartalmú hatóanyag jet-spray ködöt képez a beltérben és a klíma hőcserélőben, amely aktivált oxigénnel vegyítve  éri el , a bio-film felületeken is található kórokozók megsemmisítésével éri el a hosszabbított higiéniai állapotot. Az eljárás  környezetbarát, amelynek eredményessége laboratóriumi tanúsítással rendelkezik.

A Mobilsept La Reservè kiszolgálja a jármű tulajdonosok, utazók igényeit azáltal, hogy fontos és időszakos higiéniai kezeléseket végez az egészségre a jármű belterében rejtőzködő kórokozók ellen.
A fejlesztésnek köszönhetően a természetes enzimekkel dúsított utókezelés aktív segítséget nyújt a belső higiénia hosszabb idejű megtartásában. Költséghatékonysága és kihasználhatósága egyedülálló a szerviz- berendezések között.
*AVHS (Advanced Vehicle Hygiene System – Fejlett Gépjármű Higiéniai Rendszer)

   FOLTMENTES                          NEM TOXIKUS                                        SZÁRAZ ELJÁRÁS


Mobilsept la Reservé automatikus kezelő programok

Mobilsept La Reservé organikus enzim/aktivált O2 kezelés -  tartósított beltéri higiénia


 .