Mobilsept
Innovációk                         
Antimikrobiális fertőzés védelem, Ózongenerátor, levegőtisztítás, higiénia, higiéniás -  kórokozómentesítés, szagmentesítés, szagsemlegesítés, ózon technológiával - Antimikrobiȧlis tartós felületi bevonat

Mobilsept - Biotechnológiai Alkalmazások!


Üdvözöljük Önt a Mobilsept termékek világában!


A  széles választékon túl  egyedi tervezéssel, kivitelezéssel segítjük a szükséges feladatok elvégzését. Az amerikai gyökerekkel is rendelkező Mobilsept Kft. több évtizedes tapasztattal rendelkezik ózonnal illetve ózongenerátorral történő levegőtisztításózon higiéniás  levegőtisztítás és antimikrobiális hideg köd felületi kórokozó mentesítés terén. Ezek a technológiák lehetővé teszik, hogy irodahelyiségek, otthonok, szállodák és vendéglátóipari egységek, illetve járművek levegőjét megtisztítsuk, felületeit sterilizáljuk és kivonjuk a kellemetlen szagokat, legyen az dohányfüst, dohos szag, kutya- macska- vagy egyéb háziállat szaga, illetve bármilyen egyéb textilből áradó kellemetlen szag. Az ózonos kezelés penészgombák ellen is hatásos. Allergiában szenvedők számára pedig az egyetlen igazán hatékony megoldás a kellemetlen problémáik megszűntetésére az ózongenerátoros légtisztítás, biocid és organikus anyagok használatával végzett fertőtlenítés. Az ózongenerátoros tisztítás  hatékonyan veszi fel a harcot az életterünkben megjelenő rovarokkal, pókokkal, bogarakkal szemben is.

Az ózongenerátor vegyszermentes eljárás! Az ózonos tisztítás, kórokozó mentesítés, hatékony higiénia, szagtalanít, penésztelenít, gomba mentesít és segít a rovarok elleni védekezésben!

Mire használható az ózonos  higiéniás eljárás?

 • Tűz, füst és egyéb kellemetlen szagok kivonására, eltávolításra, szagmentesítésre.
 • Vizes, dohos, penészes szagok megszűntetésére; penészes, esetleg gombás felületek tisztítására, teljes higiéniás  állapot.
 • Szállodában és vendéglátó helyeken való tisztításra, jellemzően textil anyagokban rejtőző szagok kivonására.
 • Különböző felületek teljeskörű antibakterizálására, felületvédelmére.
 • Antimikrobiális tisztításra: ugyanis az ózon képes elpusztítani a mikróbákat, baktériumokat, gombákat (penészgombákat) illetve a vírusokat is!
 • Rovarinvázió? Pókok, bogarak, csótányok, hangyák? A megoldás ez esetben is az ózonkezelés! Tegyen egy próbát Ön is, keressen bennünket!
 • Járműiparban autók levegőjének szagtalanítására, kárpitokból áradó szagok megszüntetésére, szagsemlegesítésre.

Hol használható az ózongenerátor? Hol hasznos az ózonos higiéniás tisztítás?

 • Munkahelyeken, irodaépületben, élettérben, házban és lakásban,
 • Munkaterületeken, gazdálkodásban, élelmiszer és mezőgazdasági területeken (általában kórokozó mentesítésre, szagszabályzásra)
 • Járművekben: autókban, lakókocsikban (jellemzően szagtalanításra és allergiamentesítése),
 • Pincékben, illetve nehezen hozzáférhető helyeken, penésztelenítésre, bogarak, csúszó-mászók kiírtására.

Ózonnal működő termékeinket megvásárolhatja, vagy ki is bérelheti! Válassza a Mobilsept eszközeit, ózonos levegő és higiéniás szolgáltatásait!

Mobilsept - Járművek utastér  kezelése  antimikrobiális bevonat létesítésével.

© 2020. Mobil Technology Kft. Ózon/Antimikrobiális technológiák tisztítás,  higiénia és szagtalanítás. Minden jog fenntartva!

 .