Mobilsept
Innovációk                         
Antimikrobiális fertőzés védelem, Ózongenerátor, levegőtisztítás, higiénia, higiéniás - UVC -TiO2 fotókatalízis levegő kórokozómentesítés, szagmentesítés, szagsemlegesítés technológiák - BIOSAFE - Antimikrobiȧlis tartós felületi fertőzés mentesítési  bevonatok létesítése!

Mobilsept - Biotechnológiai Alkalmazások!


Üdvözöljük Önt a Mobilsept termékek világában!


A  széles választékon túl  egyedi tervezéssel, kivitelezéssel segítjük a szükséges feladatok elvégzését. Az amerikai gyökerekkel is rendelkező Mobilsept Kft több évtizedes tapasztattal rendelkezik ózonnal illetve ózongenerátorral és UVC-TiO2 fotókatalízissel emelt szintű levegőtisztítás technológiákkal és az antimikrobiális hideg köd felületi kórokozó mentesítés letesiteseben. Ezek a technológiák lehetővé teszik, hogy irodahelyiségek, otthonok, szállodák és vendéglátóipari egységek, illetve járművek levegőjét megtisztítsuk, felületeit sterilizáljuk és kivonjuk a kellemetlen szagokat, legyen az dohányfüst, dohos szag, kutya- macska- vagy egyéb háziállat szaga, illetve bármilyen egyéb textilből áradó kellemetlen szag. Az ózonos kezelés penészgombák ellen is hatásos. Allergiában szenvedők számára pedig az egyetlen igazán hatékony megoldás a kellemetlen problémáik megszüntetésére az ózongenerátoros légtisztítást követően biocid és organikus anyagok használatával végzett antimikrobiális védelem létesítése.

Az ózongenerátor és UVC-TiO2 vegyszermentes eljárások! Az ózonos tisztítás, kórokozó mentesítés, hatékony higiénia, szagtalanít, penésztelenít, gomba mentesít és segít a rovarok elleni védekezésben!

Mire használható az ózonos  higiéniás eljárás?

  • Tűz, füst és egyéb kellemetlen szagok kivonására, eltávolításra, szagmentesítésre.
  • Vizes, dohos, penészes szagok megszűntetésére; penészes, esetleg gombás felületek tisztítására, teljes higiéniás  állapot.
  • Szállodában és vendéglátó helyeken való tisztításra, jellemzően textil anyagokban rejtőző szagok kivonására.
  • Különböző felületek teljeskörű antibakterizálására, felületvédelmére.
  • Antimikrobiális tisztításra: ugyanis az ózon képes elpusztítani a mikróbákat, baktériumokat, gombákat (penészgombákat) illetve a vírusokat is!
  • Rovarinvázió? Pókok, bogarak, csótányok, hangyák? A megoldás ez esetben is az ózonkezelés! Tegyen egy próbát Ön is, keressen bennünket!

Hol használható az UVC-TiO3 levegő fertőtlenítő? Hol hasznos az UVC-TiO2 levegő fertőtlenítés ?

  • Munkahelyeken, irodaépületben, élettérben, orvosi rendelőkben, üzletekben, várókban és lakásban,
  • Munkaterületeken, gazdálkodásban, élelmiszer és mezőgazdasági területeken (általában kórokozó mentesítésre, szagszabályzásra)
  • Whisper UVC-TiO2 levegő fertőtlenítők folyamatos használata emberi jelenlét mellett javasolt és teljesen mellékhatás mentes.

Ózonnal működő termékeinket megvásárolhatja, vagy ki is bérelheti! Válassza a Mobilsept eszközeit a kívánt higiéniás szint eléréséhez és megtartásához!

Járműipar: Mobilsept La Reservé AVHS - Járművek utastér tartós felületi fertőzés  mentesítése  antimikrobiális bevonat létesítésével.

 .