A Comfort52 - Grazer        

               Tudomány az Ön egészségének védelmében ...

A Mobilsept® Comfort52 széria, napjaink egészségvédelmi kihívásainak megfelelve  aktív és perpetuális higiéniai állapotot létesít amely hatékony védelmet nyújt a mikrobiális támadások ellen. A tartós védelem létrehozásában kulcs fontosságú a   kítünő minőségű  BIOSAFE®  hatóanyag.  A létrehozott rendkívül vékony bevonat  folyamatos antimikrobiális hatással az egészségre veszélyes mikrobák felületeken való megtelepedését akadályozza meg. Ezt az eredményt az egészség és a jólét biztosításához  az ökológiai és a természettel azonos alkotóelemek kreatív használatával érjük el. A kreatív de  környezetbarát hatóanyagaink  és technológiánk amelyek megbízhatóak és biztonságosak a felhasználóknak, több nemzetközi elismerést és díjazást is nyert.

ORGANOSZILÁN - Természetes szerves szilíciumvegyület szén-szilícium védőréteg. Színtelen, hidrofób és stabil a levegővel szemben.

The Grazer Guard  by Mobilsept

  A Comfort52 - Grazer  sorozat a BIOSAFE-Guard / 2 organszilán - antimikrobiális* folyadékot alkalmazza, amely nem kioldódó organo-szilícium-alapú antimikrobiális** anyag. Baktérium-sztatikus, fungisztatikus és algisztatikus tulajdonságokat kölcsönöz a felületek bevonatainak és gyantáinak.  A BIOSAFE –Guard/2 által nyújtott hosszú élettartamú antimikrobiális* védelmet a jet-köd által létrehozott vékony bevonat biztosítja. Ez a speciális keverék felületi hidrofób képességet indukál, ha az aktív oxigént tisztító gázt kombinálva alkalmazzák az egészségre veszélyes kórokozók széles köre ellen. A kezelések nem veszélyesek az egészségre, utótisztítást nem igényelnek, a szabad szemmel láthatatlan film egyenletes felvitele teljesen automatizált.

Multi szektor higiéniai védelem : Közhasznú személy szállítás (autóbusz, vonat, repülő) Nagyobb személyeket befogadóterű helyiségek, Szállodák, Kereskedelmi létesítmények, Mezőgazdaság, Állattenyésztés, Élelmiszeripar...

ECHA-EU, EPA és FDA (USA) által jóváhagyott hatóanyag a felületi érintkezés nélküli VOC-k (illékony szerves vegyület mentes) irányában. A BIOSAFE-Guard / 2 használata ártalmatlan,  és kimutatták, hogy több nemzetközi -SGS, TÜV-teszttel inaktivája a baktériumok és spórák 99,99% -át.
A kezeléseknek enyhe és kellemes gyógynövény-illata van, amelyet 1-2 napig érezhető. A teljesen automatizált kezelési programokat a m2 beírásával könnyű kiválasztani és beállítani.
Az éjszakai órák a legjobbak ezeknek a kezeléseknek a végrehajtására.

*Az „antimikrobiális szerek” kifejezés  magában foglalja az összes hatóanyagot, amely bármilyen típusú mikroorganizmus ellen - baktériumok (antibakteriális), vírusok (antivirális), gombák (gombaellenes) és protozoák (antiprotozoálisok) ellen hat.

**A létesitett BIOSAFE-Moblares/2 bevonat  megakadályozza az antimikrobiális és a szag mikrobák kialakulását, amelyekre az idevonatkozó hatóanyagok használata az EU szabályozásoknak megfelelnek.

A sportolói öltözők fertőtlenítő kezelése havonta 1x ajánlott az öltöző átlagos felhasználása esetén. Az erős igénybevételű  öltözőket 2x havonta kell kezelni.

A Grazer Guard antibakteriális kezelés átlag időtartam:  95perc + a terület méretével arányosan, a kezelések elvégzése előre programozhatóak erre az éjszakai órák a legalkalmasabbak.

          5 funkció:   Fertőtlenítés – Szagmentesítés – Allergiamentesítés  

                                               Rovartalanítás - Párásítás

 

A Comfort52- Grazer  gyakorian alkalmazott területei:

-Sportlétesítmények, irodák, szállodák, üzemek

-Szállítmányozás

-Egészségügy

-Élelmiszer

-Állattenyésztés

Sport Klubok figyelem!

Átfogó védelem: *MRSA, Warts/Verrucas, PUL-MSSA, Scrumpox, Atléta Láb (Athlete’s foot), Molluscum contagiosum + 99.9%  baktérium, vírus, spóra kórokozók ellen.

                     KÜLÖNLEGES Kezelési Igények? 

  • Berendezéseink saját gyártásúak.
  • A kutatás és fejlesztés házon belül történik, ügyfeleink igényeinek szoros figyelemmel kísérése mellett.
  • Kisebb terültek kezeléséhez keres gépet? A Comfort52-Home  60m2 

    teljesítménye segíti Önt!