"Ozonosan" Terápiás Készülék Sorozat

Bővebb technikai információk, szállítás és árak iránt kérjük érdeklődjön az elérhetőségeinken!


“OZONOSAN” Cytozon

Foto


A baktériumok, gombák és vírusok az ózon általi semlegesitéssel az ivóvízben és a szennyvízben  már több mint 100 éve sikeresen alkalmazott módszer; amelyet alkalmaznak az osztriga és a kagyló fertőtlenítésében és a halak mikrobák elleni védettségéhez.

Az ózonal dúsitott víz orvosi felhasználása mögött is hosszú hagyományok állnak: a sebtisztításhoz, a száj öblítéséhez, pre- és posztoperatív módon, valamint fertőtlenítéshez, amint azt Fisch, Payr és Sandhaus bemutatta, kiemelve az ózon kezdetét a fogászatban (Fisch 1934 1956, Payr 1935, Sandhaus 1958, 1968)
A sebgyógyulási folyamatok felgyorsulnak, hangsúlyozottan a száj nyálkahártyán, különösen a műtét utáni első 48 órában: „... hét nap elteltével az ózonozott víz hatására a sebek megkapják az epitélium okkulációt, és az újonnan kialakult hámban a sejtosztódási folyamatok korábban kezdődnek. .. “(Filippi 2001). A szobahőmérsékleten (20 ° C / 68 ° F, 1030 mbar) kétszeres desztillált vízben (aqua bidestillata) mérjük az ózonkoncentrációt 20 μg / ml vízig; kb. 5 óra múlva 10 µg / ml H2O (felezési idő) még mindig jelen van.
Az “OZONOSAN” citozon egység- egy harmadik generációs fejlesztés - már elérhető
A Cytozon optimális O3 koncentrációval ellátja az ózonozott vizet és felhasználható:
• szájöblítés (szájüreg) ínygyulladás, parodontosis, rigó, szájgyulladás esetén (Brauner 1991)
• ózonozott vízpermetként a száj nyálkahártyájának, különösen a fogak közötti terek tisztítására. Fogászati rendelőben történő felhasználásra (Filippi 1997)
• tisztításhoz ózonozott vízsugarasként, mint a protézisekhez és a fogászati műtéthez (Filippi 2012)
Koncentráció-idő függőség 3 különböző vízminőséggel (µS / cm).
Az ózon optimális hatását vízzel, mint közeggel éri el: poláris molekuláris szerkezete miatt tökéletesen illeszkedik a víz sarkú nettó szerkezetéhez. A hidrogén jól segíti és stabilizálja az ózon koncentrációt. A vízminőség, a vízoszlop, az ózonkoncentráció a generátorgázban, hőmérséklet, idő,... a vízben ezek az anyagok a meghatározói  az ózonkoncentráció fő paramétereinek.

“OZONOSAN” Alfa Plus

Foto

Az “OZONOSAN” alfa plusz, a folyamatos és pontosan ellenőrzött O3-ellátás mérésével ideálisan alkalmazkodik a teljes kezelési tartományhoz.

 Az “OZONOSAN” alfa plusz széles koncentrációtartományt biztosít 1 μg / ml-től> 100 μg / ml-ig, ami 0,05-5 térfogat% ózonnak felel meg.
 Az “OZONOSAN” Alfa Plusz pedig ózonozott vizet termel, automatikusan az optimális ózon dózissal és az optimális telítettséggel.
 Szabályozott térfogatáramával, szabályozott hightech szivattyúegységeivel és nagy töltésű, autoregeneratív katalizátor rendszerével az alfa plusz az ideális előfeltétel a hatékony helyi ózonkezeléshez.
 Az angiopathiák, különösen a diabéteszes angiopathia, az artériás keringési zavarok és a diabéteszes láb klasszikus indikációi az ózon / oxigén terápiának.
Ha az O3 / O2-vel kiegészítve  és differenciált formában alkalmazzák, akkor rendkívül sikeres eredmények érhetők el.
 A helyi ózon alkalmazásokon (fertőtlenítés, sebgyógyulás) kívül a szisztémás terápia választható módszer a beteg saját vérén keresztül történő nagy ózoninfúzió vagy rektális befúvás formájában, nemcsak azért, mert felhasználják az O3 gyulladásgátló és keringést fokozó hatását. (intracelluláris antioxidánsok aktiválása, NO indukció), hanem azért, mert ezek szintén ellensúlyozzák a hipoxiámiát (az oxigénellátás javítása).
Technikai teljesítmény:
• Koncentrációtartomány: 1 μg / ml -> 100 μg / ml, ami a 0,05 - 5 térfogat% ózonnak felel meg,
- folyamatosan mérve
• Víz-ózonkészülék optimális ózondózissal
• 3 különböző gázáram, állítható hightech szivattyú
• Nagyon hatékony katalizátorrendszer, automatikusan regeneráló, mint abszolút előfeltétel
- hatékony helyi ózonkezelés
Ajánlott koncentrációk és alkalmazások *
10 - 30 µg / ml - a szisztémás kezelés minden formájához, az „alacsony dózisú koncepció” szerint
80–100 µg / ml - helyileg, ahol gyors sebgyógyulás szükséges
15-25 μg / ml - helyileg, a progresszív sebgyógyuláshoz
100–130 µg / ml - ózonozott víz előállításához
* Irányelvek, OS&E 2012

"Ozonosan" Photonik

Foto

Jól ismert hogy az onkológia területén a holisztikus orvosi kontextusban jelentősen javítja az érintett betegek általános állapotát, 
csökkenti a kemoterápia és a sugárterhelés mellékhatásait, és így valódi értelemben hozzájárul az életminőséghez.

Valójában az ózonterápia a kiegészítő kezelési koncepció alapját képezi (celluláris antioxidánsok indukciója, jobb oxigénellátás és immunmoduláció).
Ebben az esetben a választott alkalmazási módszer a fő autohemoterápiás forgalomba hozatali engedély jogosultja, alacsony O3 koncentrációkkal 10 és 15 µg / ml között. A koncentráció mérése és szabályozása itt feltétlenül szükséges! Alternatív megoldásként a rektális feltöltési módszer is alkalmazható.
 Az “OZONOSAN” Fototonik ideális az orvosi gyakorlatban való alkalmazásra, különösen a mikrobuborék-rendszerrel kombinálva, hogy az ózon tökéletesen eloszlasson és reagáljon a vérben (testtelen test); ez valójában optimalizálja az alacsony ózonkoncentrációk alkalmazását és hatását.
 Az összes szisztematikus és helyi alkalmazásra egyformán alkalmas, 2 és 75 μg / ml közötti ózonkoncentrációk állnak rendelkezésre, külön modulként víz-ózonálási egységgel.
A fájdalomkezelésben az előnyös koncentrációk 2 és kb. 10 μg / ml (küszöbpontok, érzékenységi pontok, szubkután, periartikuláris és egyéb injekciók)
  Koncentrációtartomány: 1 μg / ml -> 75 μg / ml, megfelelő
.. 0,05 - 3,75 térfogat% ózonra, folyamatosan mérve
 Áramlásmérő állítható áramlással, hightech szivattyúval, folyamatosan állítható
 Nagyon hatékony katalizátorrendszer, abszolút előfeltételként automatikusan regenerálódik
 hatékony helyi ózonkezeléshez
 Opcionálisan víz-ozonizátorra bővíthető

"Ozonosan" boardcase


 

Foto


Az ízületek krónikus gyulladásos betegségei, myofasciális küszöbértékei és a korong-sérv indikációja az intraartikuláris és periartikuláris, valamint az intramuszkuláris, szubkután, paravertebrális és intradiskalális ózoninjekciók esetén, max. 2-10 koncentrációban. 20 μg / ml az alkalmazási forma szerint; a pontos ózonkoncentráció mint előfeltétel melynek betartása szükséges.
 
Mint minden “OZONOSAN” egységnél, az “OZONOSAN” az O3 koncentráció mérő egysége a minőségbiztosítás alapvető eleme. Elegáns, de funkcionális  mobil egységként gyorsan elterjedt a fájdalomterápia kezeléseben (a sportgyógyászatban is), házlátogatásokra és tartalék egységként is használható. 2 és kb. 50 μg / ml, ez ideális rendszer minden rendszeres alkalmazáshoz, valamint a helyi injekciós technikákhoz. A változó negatív nyomás beállítású integrált vákuumszivattyú különösen alkalmas alacsony nyomású O3 gáz alkalmazásokhoz decubitus vagy diabéteszes fekélyek esetén, például olyan betegek esetén, akiket otthonokba ágyaznak és ápolói ápolási egységekben tartanak.
• Koncentrációtartomány: 1 μg / ml - ≥ 50 μg / ml, ami a 0,05 - 2,5 térfogat% ózonnak felel meg,
- folyamatosan mérve
• Állítható áramlás, hightech szivattyú, folyamatosan állítható
• Nagyon hatékony katalizátorrendszer, automatikusan regeneráló, mint abszolút előfeltétel
- hatékony helyi ózonkezelés
Opcionálisan víz-ózonizátorrá bővíthető