Home  Guard  by Mobilsept  

                    Tudomány az Ön egészségének védelmében.... 

BIOSAFE-Mobgraz/2  Organoszilán - ANTIMIKROBIAL hatóanyag használatával 99.99% hatásfokú létesített antimikrobiális*  állapotot hosszú időre (8 hónap) megtartja, az irodákban, lakásokban és a kezelt helyiségek felületein egyaránt.

ORGANOSZILÁN - Természetes szerves szilíciumvegyület szén-szilícium védőréteg. Színtelen, hidrofób és stabil a levegővel szemben.

Univerzális Kézi KOMBI EGYSÉG - 5 funkció egy célgép   

A Comfort52-Home  egy elektromos aktív O2 gáz / hideg jet-köd készülék. A radiális ventilátorhoz épített aktív O2 gázcellákkal és a sűrített levegővel a venturi jet- fúvókán keresztül finom köd képződik, amely alkalmas az antimikrobiális** és  szag mikróbák , rovarirtás, párásító  kezelésekhez alkalmas hatóanyagok finom ködszerű diszpergálásához. Kompakt kialakításának köszönhetően a Home Guard különféle környezetekben használható, kisebbtől a nagyobb helyiségek (max. 60m2 vagy 180m3) kezeléséhez. Korróziónak ellenálló  anyagokból gyártott. 

A BIOSAFE-Mobgraz/2 egy nem kioldódó organo-szilícium-alapú antimikrobiális* hatóanyag, amely bakteriosztatikus, fungisztatikus és algisztatikus tulajdonságokat kölcsönöz a környezetünkben található anyagok bevonatainak. Felületi tisztításnak ellenálló a gombák, algák és baktériumok formáival szemben. Aktív magas bevizsgált antimikrobiális** hatás az ISO és ASTM rendszerek  szabványosított mérési módszerek alapján.Gátolja a rezisztens mikroorganizmusok fejlődését, 

Biosafe-Guard/2  biocid hatóanyag regisztrált a felületekkel érintkezésbe kerülő alkalmazások biztonságos felhasználására és megfelel az ECHA-EU, EPA, FDA eljárásoknak ahol hitelesített minősítéssel rendelkezik.

*Az „antimikrobiális szerek” kifejezés  magában foglalja az összes hatóanyagot, amely bármilyen típusú mikroorganizmus ellen - baktériumok (antibakteriális), vírusok (antivirális), gombák (gombaellenes) és protozoák (antiprotozoálisok) ellen hat.

**A létesitett BIOSAFE-Mobgraz/2 bevonat  megakadályozza az antimikrobiális és a szag mikrobák kialakulását, amelyekre az idevonatkozó hatóanyagok használata az EU szabályozásoknak megfelelnek.

        Antimikrobiális  – Szagmentesítés – Allergiamentesítés           - Rovartalanítás - Párásítás

A Home Guard gyakran alkalmazott területei:

-Hotelek, Irodák, lakások, Üzemek, Szabadidő létesítmények

-Szállítmányozás

-Egészségügy, Iskolák, Óvodák, Idősek otthona

-Élelmiszeripar

-Állattenyésztés

Nagyobb terültek kezeléséhez keres gépet? A Grazer Guard 300m2 teljesítménye segíti Önt!

KÜLÖNLEGES Kezelési igények? Berendezéseink saját gyártásúak.

 A kutatás és fejlesztés házon belül történik, ügyfeleink igényeinek szoros figyelemmel kísérése mellett.

 

A Mobilsept® Comfort52 széria, napjaink egészségvédelmi kihívásainak megfelelve  aktív és perpetuális higiéniai állapotot létesít amely hatékony védelmet nyújt a mikrobiális támadások ellen. A tartós védelem létrehozásában kulcs fontosságú a  kitünő minőségű  Oraganoszilán alapú BIOSAFE® hatóanyag. A létrehozott rendkívűl vékony bevonat a folyamatos antimikrobiális hatással az egészségre veszélyes mikrobák felületeken való megtelepedését akadályozza meg. Ezt az eredményt az egészség és a jólét biztosításához  az ökológiai és a természettel azonos alkotóelemek kreatív használatával érjük el. A kreatív de  környezetbarát hatóanyagaink  és technológiánk amelyek megbízhatóak és biztonságosak a felhasználóknak, több nemzetközi elismerést és díjazást is nyert.