Tejgazdaságok 

Fontos! A fertőző betegségek elleni védekezés csökkenti a környezeti mastitis hatását, és nagyobb tejmennyiséget eredményez. Fontos egy olyan fejés előtti eljárás, amely a megfelelő eszközöket és módszereket használja a tehén tőgyének fertőtlenítésére a lehető legjobb módon. A megfelelő előoblites-alkalmazasa csökkenti a tehenek stressz terheleset is, amely  javitja  az állomány kozerzetet és növelvi a tejtermelést. Az ózon a legjobb környezetbarát eljaras, amelyet a gazdaság használhat; ez napjainkban mar  a legvonzóbb a tejipar és az élelmiszeripar számára.
Az ózon magas oxidációs képessége miatt hatásos a masztitiszt okozó organizmus széles spektruma ellen, ideértve a gram-pozitív / negatív baktériumokat és a vírusokat. Mobilsept Farm szeria az ózon előállítását a helyszínen gyorsan és hatasosan végezi. A 2-3 PPM-koncentrációjú O3-val dúsított víz felhasználható a fejés előtti rutinban, ezzel elkerülve a költséges vegyi termékek használatát.
Az O3-nak nincs eltarthatósága, az ózon előállítása  folyamatos. A Mobilsept Farm gépek biztosítják a szükséges 2-3 ppm koncentráció fenntartását. Az O3 technológia használata csökkenti az antibiotikumok és a gyógyszerek használatát. Az O3-val dúsított víz alkalmazása a tőgy bőrön keresztül, a tejben nem okoz semmifele maradvány értéket. Ezenkívül az ózonvíz javítja és elősegíti a tőgy bőrének gyógyulását.  Valójában ez egy fontos befektetés. A költségek megtérülnek, a gazdasági megtakarítások hosszú távon jelentősek és több irányú előnyökkel.

Baromfi tenyésztés
Az ózont légkezelőként használják a baromfiiparban, a tojások tárolásától és inkubálásától egészen az egészséges madarak tenyésztéséig, valamint a baromfi és húskészítmények hatékony feldolgozásáig, tárolásáig és szállításáig. Az ózonban dúsított vizet húsok és berendezések mosására és sterilizálására használják. Az ózon használatának legfontosabb előnye, hogy gyorsabb és reakcióképesebb, és nem tartalmaz kémiai maradványokat, és még akkor is, ha nagy koncentrációkat használtak egy terület fertőtlenítésére, a munkavállalók azonnali lehetőséggel dolgozhatnak ezen a területen egészségügyi kockázat nélkül. 

Sertés tenyésztés
Az ózon jelentősen csökkenti a disznók által termelt ammónia és hidrogén-szulfid a környezetét zavaró illatokat. Az ózon folyamatosan oxidálja ezeket a szagokat. Az ózon a takarmányt is frissebbé teszi, mivel megakadályozza a penész növekedését. A baktériumok és a vírusok száma csökkent, mivel az ózon oxidálja és elpusztítja ezeknek a kórokozóknak a nagy részét.
Kérjen ajánlatot a helyi igények megjelölésével!