Aktív oxigén  (ózon) a gabonatárolásban           Hazai referenciák!
A rovarok, különösen a gabona zsizsik és a gombák jelentős veszteséget okoznak a silókban tárolt terményben, amely évente komoly negatív gazdasági eredményt/ veszteséget jelenthet.
 Számos vizsgálat kiváló eredményei mutatják, hogy a silókban széles spektrumra alkalmazott Mobilsept Grain széria által előállított organikus  ózon, hatékonyan szünteti meg  illetve tartja távol a spóra, a baktérium, a penészgomba  deoxynivalenol (DON) és a mikotoxin veszélyeket • • Ezen kártevők ellen ugyan van néhány vegyszerfajta; de egyesek a környezetvédelmi megfontolások miatt tiltottak. Ezenkívül már bizonyított az is, hogy a  felhasznált anyagokkal szemben  a kártevők ellenállása is emelkedik. • • Az USA-ban és az EU-ban végzett vizsgálatok azt mutatják, hogy az ózon gáz elpusztítja ezeket a kártevőket anélkül, hogy a terméken nyomjelzők maradnának. A rovarok és gombák nem képesek ellenállni az ózonnak. 

 A berendezés ára függ a kezelési egység m3 méreteitől és az abban szükséges műszaki kialakítások mértékétől.

Kérje személyre szabott műszaki és ár ajánlatunkat! 

© 2020. Mobil Technology Kft. Ózon/Antimikrobiális technológiák tisztítás,  higiénia és szagtalanítás. Minden jog fenntartva!

 .