A Comfort 52 - Grazer

Tudomány az Ön egészségének védelmében ...

Az aktivált O2 gáz és a  BIOSAFE-Mobgraz/2  ORGANOSZILÁN - ANTIMIKROBIÁLIS*  hatóanyag  használatával elért 99.99% hatásfokú antimikrobiális** állapot a kezelt felületeken a létrehozott 0.25-0.30μm vastagságú antimikrobiális bevonattal tartós (8-10 hónap) fertőzés terjedés elleni védelmet létesít. Az antimikrobiális kezelés hatásos a penész és algák ellen statikus anyagként. Megfelelő réteg képzés alkalmazással, megnöveli a penészedés elleni  hatékonyságot.  A szabad szemmel nem látható filmréteg kitűnő egészségügyi-higiéniás feltételeket biztosít a felületeken terjedő kórokozók kialakulása ellen  a sport klub öltözőkben, hotel helyiségekben, irodákban, csarnokokban minden  nagy létszámú személy befogadásra alkalmas helyiségekben.

ORGANOSZILÁN - Természetes szerves szilíciumvegyület szén-szilícium védőréteg. Színtelen, hidrofób és stabil a levegővel szemben.

A Comfort52 - Grazer         MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Magasság: 1,2 m '

Szélesség: 45cm Mélység: 50cm

Súly: 24 kg

Ház:  korrózió  mentes / rozsdamentes acél

Feszültség: 230V egyfázisú

Teljesítmény: 4,5 A

Jet porlasztó -fogyasztás: 1,2L /  óra

Működés: Teljesen beprogramozott, egyszerű nyomógomb - kiválasztás, aktiválás

Folyadék: BIOSAFE-Mobgraz/2 alacsony koncentrációjú antimikróbiális* hatóanyag 

Aktív O2 teljesítmény: 30gr / óra - kompenzált –

Radiál ventilátor: 3500m3 / 4500m3 /óra

Antimikrobiális bevonat létesítés; 300m2*  (bővithető max.400m2 +58.000Ft/+Áfa)

Hatóanyagok: 1, BIOSAFE-Mobgraz/2  ORGANOSZILÁN - ANTIMIKROBIÁL* hatóanyag használatával 99.99% hatásfokú antimikrobiális* állapotot hosszú időre megtartja, a kezelt helyiségekben.


 Kezelési eljárás: Teljes automatikus vezérlés. A radiális ventilátorhoz épített aktív O2 gázcellákkal és a sűrített levegővel a jet-köd technológiával finom köd képződik, amely BIOSAFE-Mobgraz/2  hatóanyag használatával  amely az átfogó antimikrobiális* védelmet hosszú ideig megtartja, a kezelt helyiségek és az ott elhelyezett tárgyak felületein

Biosafe-Guard/2 hatóanyag regisztrált az felületekkel érintkezésbe kerülő alkalmazások biztonságos felhasználására és megfelel az  ECHA-EU,EPA, FDA és  eljárásoknak ahol hitelesített minősítéssel rendelkezik.

*Az „antimikrobiális szerek” kifejezés  magában foglalja az összes hatóanyagot, amely bármilyen típusú mikroorganizmus ellen - baktériumok (antibakteriális), vírusok (antivirális), gombák (gombaellenes) és protozoák (antiprotozoálisok) ellen hat.

**A létesitett BIOSAFE-Moblgraz/2 bevonat  megakadályozza az antimikrobiális és a szag mikrobák, penészgombák kialakulását, amelyekre az idevonatkozó hatóanyagok használata az EU szabályozásoknak megfelelnek.

Fontos:

A kezelés alatt ne tartózkodjon a helyiségben. Más típusú vagy hígított hatóanyag használata érvényteleníti az elvárt higiéniai állapotot és mechanikai hibákat okozhat. 85% feletti páratartalom esetén a használat nem javasolt. Gyermekektől elzárva tartandó.

 5 funkció egy célgép: 

                Antibakteriális  – Szagmentesítés – Allergiamentesítés 

                                  Rovartalanítás - Párásítás

Egységár: 586.000 Ft     *Bővithető 400m2 kapacitásra 92.000Ft+ Áfa    

BIOSAFE-Mobgraz/2 / 1 hatóanyag folyadék      5liter 38.000Ft      

Nettó Ft árak, áfa nélkül értendőek.

 BÉRELHETŐ! 

Kisebb terület kezeléshez keres gépet? A Comfort52 - Home  60m2 teljesítménye megfelelő e célra!


Rendelés / Információ

 

              

      Mobilsept-Organosilán antimikrobiális hatóanyag

                

                     A  BIOSAFE-Mobgraz / 2 eljárás technológiája!

A hatóanyag aktív összetevője színtelen, enyhe illatú, pozitív töltésű organoszilán alapú polimerből áll, amely jet-köd használathoz adaptálva molekulárisan kötődik a kezelt helység és az ott elhelyezett tárgyak felületeihez. Az erős pozitív töltés aktívan megbontja a kezelt felülettel érintkező mikroorganizmus sejtmembránját, ezáltal citoplazmájuk és sejtrészecskéik kiszivárognak. Ez egy ballon tűvel való kiszúrásához hasonlít.
A BIOSAFE-Mobgraz /2 nem segíti elő a gyógyszer-rezisztens szuperbaktérium kialakulását