A Comfort52 - Home 

Az Ön személyes higiéniai asszisztense...

 Az aktivált O2 gáz és a  BIOSAFE-Mobgraz/2  Organoszilán -  ANTIMIKROBIÁLIS hatóanyagok  használatával az elvégzett 99.99% antimikrobiális** kezelés a felületeken létesített 0.25-0.30 μm vastagságú  tartós bevonattal fertőzések terjedését zárja ki a felületeken terjedő kórokozók ellen az otthonokban, hotelekben, irodákban, üzemekben,óvodai, iskolai, nyugdíjas- házak számára.  Az antimikrobiális kezelés hatásos a penész és algák ellen statikus anyagként. Megfelelő réteg képzés alkalmazással, megnöveli a penészedés elleni  hatékonyságot. 

ORGANOSZILÁN - Természetes szerves szilíciumvegyület szén-szilícium védőréteg. Színtelen, hidrofób és stabil a levegővel szemben.

A Comfort52 - Home          MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Magasság: 33cm

Szélesség: 28cm Mély: 40cm

Súly: 7.5 kg

Ház: nem korrozív / rozsdamentes

Feszültség: 230V egyfázisú

Teljesítmény: 2,5 A

Jet porlasztó -fogyasztás: 0.6L / óra 

Porlasztási szemcse méret: 6-8 mikron (nem állítható)

Aktivált O2 (O3) teljesítmény: 6gr / óra - kompenzált –

Radiál ventilátor: 420m3 / óra

Antimikrobiális bevonat létesítés; 60m2 (max 180m3) 

Működés: Teljesen m2 alapúan programozott, egyszerű nyomógomb - kiválasztás, aktiválás

Hatóanyag: 
   BIOSAFE-Mobgraz/2  ORGANOSZILÁN - ANTIMIKROBIÁLIS** hatóanyag használatával 99.99% hatásfokú antimikrobiális* a kezelt felületeken az öntisztuló kórokozó mentesítés állapotát és a penészspórák megtelepedésének akadályozását hosszú időre megtartja. 

A Comfort52 -  Home  kezelési eljárás: 

Teljes automatikus vezérlés. A radiális ventilátorhoz épített aktív O2 gázcellákkal és a sűrített levegővel a venturi fúvókán keresztül finom köd képződik, amely BIOSAFE-Mobgraz/2  hatóanyag használatával 99.9% hatásfokú fertőtlenítési állapotot hosszú időre megtartja, a kezelt helyiségek és az ott elhelyezett tárgyak felületein.

Biosafe-Mobgraz/2 hatóanyag regisztrált a felületekkel érintkezésbe kerülő alkalmazások biztonságos felhasználására és megfelel az  ECHA-EU, EPA, FDA és  eljárásoknak ahol hitelesített minősítéssel rendelkezik. ISO, ASTM-E, USP ipari szabványok és anyag jóváhagyások.

*Az „antimikrobiális szerek” kifejezés  magában foglalja az összes hatóanyagot, amely bármilyen típusú mikroorganizmus ellen - baktériumok (antibakteriális), vírusok (antivirális), gombák (gombaellenes) és protozoák (antiprotozoálisok) ellen hat.

**A létesitett BIOSAFE-Mobgraz/2 bevonat  megakadályozza az antimikrobiális és a szag mikrobák kialakulását, amelyekre az idevonatkozó hatóanyagok használata az EU szabályozásoknak megfelelnek.

Fontos:

A kezelés alatt ne tartózkodjon a helyiségben. Más típusú vagy hígított hatóanyag használata érvényteleníti az elvárt higiéniai állapotot. Gyermekektől elzárva tartandó.

 5 funkció egy célgép: 

                Antimikrobiális – Szagmentesítés – Allergiamentesítés 

                                  Rovartalanítás - Párásítás

 ára: 446.000 Ft            BÉRELHETŐ!

BIOSAFE/Mobgraz 2 hatóanyag folyadék      5liter 38.000Ft      

Nettó Ft árak, + áfa

Nagyobb terület kezeléséhez keres gépet? A Comfort52 - Grazer teljesítménye 400m2!


Rendelés / Információ

 

Mobilsept-Organosilán antimikrobiális hatóanyag

                    A  BIOSAFE-Mobgraz / 2 eljárás technológiája!

A hatóanyag aktív összetevője színtelen, enyhe illatú, pozitív töltésű polimerből áll, amely jet-köd használathoz adaptálva molekulárisan kötődik a kezelt helység és az ott elhelyezett tárgyak felületeihez. Az erős pozitív töltés aktívan megbontja a kezelt felülettel érintkező mikroorganizmus sejtmembránját, ezáltal citoplazmájuk és sejtrészecskéik kiszivárognak. Ez egy ballon tűvel való kiszúrásához hasonlít.

A BIOSAFE-Mobgraz /2 nem segíti elő a gyógyszer-rezisztens szuperbaktérium kialakulását


                         A Home Guard

            Az Ön személyes higiéniai asszisztense