Mobilsept Ecowash mosószermentes hideg víz technológia

Igazi áttörés az otthoni mosás, tisztításban, amely hosszú távon megváltoztatja a tisztaság elérésében való gondolkodásmódot.
A mosószerek használatával a tiszta ruha illat érezhető, de nem biztos hogy megszünteti ás kivonja a penészgombákat és a baktériumokat, amelyek felhalmozódnak a sportoláskor  a velünk élő a háziállatok által és a mindennapi élet során.
Az Ecowash hidrogén- és oxigénalapú oxidálószerekkel tisztítja a ruhákat, nem vegyi úton előállított mosószerekkel. Klinikailag bizonyítottan eltávolítja a baktériumok és a penészgombák  99,9% -át, ráadásul biztonságos a környezet és a család minden tagja számára.

Főbb előnyök az Ecowash használatánál

Nincs szükség mosószerre - az Ecowash® technológia a ruhába ivódva dolgozza fel a szennyeződések és szagok eltávolítását
- Puhábbá teszi a ruhákat - Törölközők, ágyneműk súlya a sok mosást követően megnövekszik  az idő múlásával az Ecowash kiemeli a régi mosószereket a szálakból, helyreállítva azok természetes puhaságát
Nincs karbantartás – Az Ecowash mindig jól teljesít  tisztítást vagy karbantartást a nem igényel. Időszakosan a kijelző alapján a páramentesítő szűrő cseréje szükségessé válhat.
Kímélő az érzékeny bőrre – Az Ecowas segít a ruhába ágyazott mosószerek okozta allergiák okozta viszketés és bőrpír megszüntetésében is
Fehérebb fehérek, élénkebb színek – Az Ecowash alkalmazásával  a fehérítők alkalmazása nélkül ruhák fehérebbek a színeseké élénkebbé válik amelyek  a víz hidrogén- és oxigénalapú oxidálószerekkel  tisztító hatásával jön létre.
• Földbarát- Csak hideg víz és nem eldobandó mosószeres palackok teszik az Ecowash  használatát jobb választássá a ruhák mosásánál , egyúttal védjük és csökkentjük a bolygónk  környezeti terhelését.
Könnyen telepíthető – Az Ecowash szabványos tömlőkkel csatlakozik a meglévő mosógéphez; nincs szükség változtatásokra vagy további vízvezeték-szerelésre, így a beüzemelése gyors és  minimális szerszám és munkaidő igényes. 
Tisztább puhább ruhák mint mosószerrel
A tesztek és a gyakorlat mutatják, hogy az Ecowash által a vízbe beadott hidrogén- és oxigénalapú oxidálószerek gyengéden tisztábbá, puhábbá és puhábbá teszik a ruhákat ellenben a káros környezeti hatást létesítő mosószert és textillágyítót használatával.
Pénzmegtakarítás minden mosásánál
Takarítson meg ezer forintot évente, és jelentősen csökkentse az energiaköltségeket, ha erre a hideg vizes megoldásra vált. Nem említve a kevesebb mosószer-használat költségmegtakarításáról.
Nem kell a ruhákat szétválogatni
A hidrogén- és oxigénalapú oxidálószerek vízfolyamatának köszönhetően nincs szükség a ruhák szín szerinti elkülönítésére. A mosás egyformán hatékony   színek összekeverésénél is. Igen, ez tényleg ilyen egyszerű
Baktériumok és penészgombák kivonása.
A mosószer felhalmozódása elősegíti a penész növekedését és a baktériumok nem pusztulnak el. Független, tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy az Ecowash mindkettő 99,9% -át hideg vízzel megöli.
90%-os  mosószer csökkenés
Az Ecowash használatával nem kell mosószert adagolni a ruhák hatékony tisztításához. A természetes hidrogén- és oxigénalapú oxidálószerek ereje jobban eltávolítja a szennyeződéseket, a baktériumokat és a penészeket, mint a mosószerek. Használja ki a természet tisztító hatását. Szükségesnek találhatja hogy  mosószert használjon bizonyos foltok eltávolítására. Ha úgy találja, hogy mosószerre van szükség, javasoljuk, hogy az Ecowash beüzemelése előtt korábban használt mennyiség 1/8-át használja ez esetekben.
Szeresd a környezetedet
Most elhagyhatja  a  meleg és forró vízhez szükséges z energiapazarlást a kapcsolódó költségeket és a környezetet terhelő vegyszereket. Az Ecowash hideg vízzel és kevés vagy  mosószer mentesen üzemel.

Használja a kézi zuhanyt és étkezzen egészségesen.
Gyümölcsök, húsok, zöldségek mosása, öblítése az aktivált O2 higiéniás erejével az esetleges baktériumok, vírusok, spórák megsemmisítésére, vagy a mosdó-kád higiéniás tisztításához.
Csökkent bőrirritáció
Ideális azok számára, akik a mosodánkban élő baktériumok és penész által kiváltott allergiában szenvednek. Ezenkívül a hagyományos mosószerek keménysége az érzékeny bőrökön  ekcémákat, allergiát vagy  más bőrbetegségeket okozhatnak.  A gyermekorvosok és a bőrgyógyászok az Ecowash alkalmazását ajánlották pácienseiknek a mosószerekkel kapcsolatos bőrérzékenység, kiütések és egyéb egészségügyi problémák enyhítésére.
Mennyire piszkolódik el a mosógép valójában?
Az Ecowash használatával fény derül a mosószerek túlzott használatából adódó a mosogép  problémákra. A túl sok szappan lerövidíti mosógépe élettartamát. Az Ecowash meghosszabbítja mosógépének élettartamát és jobban tisztítja a ruháit
Intelligens megoldás a háztartások számára
Nincs mosószer . Nincs meleg víz. További energia és költség megtakarítások.


 ECO IPARI MOSODÁK   

Hogyan működik az ECO Mosoda?
Nem széles körben ismert, de a textiltisztító létesítmények világszerte óriási mennyiségű vizet és energiát fogyasztanak minden nap. Ez az iparág az egyik legnagyobb, napi fogyasztó a friss, ivóvíz és energia területén a bolygón. Ugyanakkor a textiltisztító-ipar naponta nagy mennyiségű szennyvíz termelő is. Ez az átlagos szennyezettségből származó szennyvíz klór-, alkáli-, sav-, felületaktív anyaggal, talajjal, magas BOD-vel (biologiai oxygén szükséglet) és COD-vel (kémiai oxigén szükséglet) van feltöltve és rendkívül alacsony az OD (oxigén szükséglet) faktor ezekben a vizekben.. Egyértelműen rámutat arra, hogy a tipikus mosodai szennyvíz káros a környezetre és a korlátozott édesvízellátást is befolyásolja.

• Az ózon népszerűsége folyamatosan növekszik a kereskedelmi mosoda használatában különböző iparágakban: szállodák, börtönök, ápolási otthonok és kórházak, mint energia- és költségtakarékos alternatíva. Az alkalmazott ózon megszünteti a forró víz használatát, csökkenti a víz, az energia és a vegyi anyagok költségeit.

• Az ózon könnyen feloldódik a mosási eljáráshoz használt hideg vízben. Hideg vízhez az ózon gáz folyamatos adagolása is lehetséges a mosási ciklusoknál szükséges víz használatához.
• A használatban lévő mosószerek mennyisége csökken, és a melegvíz-használat megszűnik. Az O3 gáztartalmú rendszer csak hideg vizet használ a mosási ciklusok alatt.
• A mosási ciklusokban a csökkentett mosószer használata csökkenti az öblítési ciklust, amely tovább csökkenti a vízfogyasztást.
• Az ózon fő előnyei
• Megszünteti a melegvíz-felhasználást, csökkenti az energia felhasználást és vízmegtakarítást eredményez.
• Az összes mosott termék hatékony fertőtlenítése. A lehetséges betegségek és betegségek keresztszennyeződésének megszüntetése.
• A textiliák- anyagok  élettartam növelése a mosószerek csökkentett mennyiségének és csak a hideg víz használatának köszönhetően.

 Kérjen díjmentes ajánlatot a Mobilsept aktív oxigént alkalmazó rendszerről, hogy az Ön cége is mihamarább élvezze a jelentős előnyöket: mt@mobilsept.com