ECO IPARI MOSODÁK    

Hogyan működik az ECO Mosoda?
Nem széles körben ismert, de a textiltisztító létesítmények világszerte óriási mennyiségű vizet és energiát fogyasztanak minden nap. Ez az iparág az egyik legnagyobb, napi fogyasztó a friss, ivóvíz és energia területén a bolygón. Ugyanakkor a textiltisztító-ipar naponta nagy mennyiségű szennyvíz termelő is. Ez az átlagos szennyezettségből származó szennyvíz klór-, alkáli-, sav-, felületaktív anyaggal, talajjal, magas BOD-vel (biologiai oxygén szükséglet) és COD-vel (kémiai oxigén szükséglet) van feltöltve és rendkívül alacsony az OD (oxigén szükséglet) faktor ezekben a vizekben.. Egyértelműen rámutat arra, hogy a tipikus mosodai szennyvíz káros a környezetre és a korlátozott édesvízellátást is befolyásolja.

• Az ózon népszerűsége folyamatosan növekszik a kereskedelmi mosoda használatában különböző iparágakban: szállodák, börtönök, ápolási otthonok és kórházak, mint energia- és költségtakarékos alternatíva. Az alkalmazott ózon megszünteti a forró víz használatát, csökkenti a víz, az energia és a vegyi anyagok költségeit.
• Az ózon könnyen feloldódik a mosási eljáráshoz használt hideg vízben. Hideg vízhez az ózon gáz folyamatos adagolása is lehetséges a mosási ciklusoknál szükséges víz használatához.
• A használatban lévő mosószerek mennyisége csökken, és a melegvíz-használat megszűnik. Az O3 gáztartalmú rendszer csak hideg vizet használ a mosási ciklusok alatt.
• A mosási ciklusokban a csökkentett mosószer használata csökkenti az öblítési ciklust, amely tovább csökkenti a vízfogyasztást.
• Az ózon fő előnyei
• Megszünteti a melegvíz-felhasználást, csökkenti az energia felhasználást és vízmegtakarítást eredményez.
• Az összes mosott termék hatékony fertőtlenítése. A lehetséges betegségek és betegségek keresztszennyeződésének megszüntetése.
• A textiliák- anyagok  élettartam növelése a mosószerek csökkentett mennyiségének és csak a hideg víz használatának köszönhetően.

 Kérjen díjmentes ajánlatot a Mobilsept aktív oxigént alkalmazó rendszerről, hogy az Ön cége is mihamarább élvezze a jelentős előnyöket: mt@mobilsept.com


 .