Mobilsept Higénia Pro - Mikrobiális védelem!

 Elérhető beltéri antimikrobiális tartós védőréteg a fertőzések terjedése ellen és a beltéri felületek multifunkcionális megóvásához!

A Higiénia Pro széria  mikrobiális 2x megerősített védelmet létesít amely  UT/jet-spray automatizált technológiákkal kerül elvégzésre.

I. az elő tisztítási ciklus orvosi minősítésű hatóanyaggal.

II.a természetes anyagú BIOSAFE  organoszilán antimikrobiális multifunkcionális tartós bevonat létesítése,
a ventilációs és beltéri felületeken az autózók napi jóllét állapotának megtartásához és az utastér állagának megóvásához.

Bővebb információ:  www.higieniapro.hu

 Higiénia Pro mikrobiális technológia         

      Teljességgel kiszolgálja széles spektrumban a higiéniai kihívásokat

  •  Egyedi teljesítmény  a beltér/klíma párologtató közvetlen multifunkcionális hatóanyag behatással és tartós antimikrobiális* és (kórokozók,UV, szag, folt, felületek, kopás ellen)  védelem létesítése
  • Biosafe-Moblares/2 hatóanyag regisztrált a felületekkel érintkezésbe kerülő alkalmazások biztonságos felhasználására és megfelel az  ECHA-EU, EPA, FDA és  eljárásoknak ahol hitelesített minősítéssel rendelkezik. ISO, ASTM-E, USP ipari szabványok és anyag jóváhagyások. 
  •  Kiemelkedő eredmények az ágazati termékekhez és teljesítményeikhez mérve  
  •  Növekvő vevői keresettség / magasabb részleg bevételek

A Higiénia Pro széria az öntisztuló beltéri bevonatot az 
antimikrobiális** hatóanyag melynek bevitele a Mobilmist nano-köd és aktivált oxigént alkalmazó  elő tisztítás technológiát alkalmazza.  Eredménye a beltér/klíma felületeken létrehozott perpetuális öntisztuló kórkozók -SARS virusok is-  és multifunkcionális  láthatatlan bevonat. 
A Mobilsept Higiénia Pro szerviz egység célirányosan az OE márkakereskedő szerviz szektor részére gyártott.  
A Higiénia Pro egység teljesen automatizált.  A  hatóanyag részecskéket tartalmazó adalék hatásfoka laboratóriumi tanúsítással rendelkezik. 

*Az „antimikrobiális szerek” kifejezés  magában foglalja az összes hatóanyagot, amely bármilyen típusú mikroorganizmus ellen - baktériumok (antibakteriális), vírusok (antivirális), gombák (gombaellenes) és protozoák (antiprotozoálisok) ellen hat.

**A létesitett BIOSAFE-Moblares/2 bevonat  megakadályozza az antimikrobiális és a szag mikrobák kialakulását, amelyekre az idevonatkozó hatóanyagok használata az EU szabályozásoknak megfelelnek.

Kérje az Ön szervizében a díjmentes  helyszíni bemutatót: 

mt@mobiltechnology.hu  vagy hivja a 06-23-445060 számot az időpont egyeztetéshez.

Mobilsept-Organosilán antimikrobiális hatóanyag

                      A  BIOSAFE-Moblares / 2 eljárás technológiája!

A hatóanyag aktív összetevője színtelen, enyhe illatú, pozitív töltésű polimerből áll, amely UT nano köd használathoz adaptálva molekulárisan kötődik a kezelt autó belterének felületeihez. Az erős pozitív töltés aktívan megbontja a kezelt felülettel érintkező mikroorganizmus sejtmembránját, ezáltal citoplazmájuk és sejtrészecskéik kiszivárognak. Ez egy ballon tűvel való kiszúrásához hasonlít.

A BIOSAFE-Moblares /2 nem segíti elő a gyógyszer-rezisztens szuperbaktérium kialakulását.

 A HIGIÉNIAI KEZELÉS,  HELYES TECHNOLÓGIÁVAL

Higiénia Pro  technológia: gyújtás kikapcsolva, álló ventilátorok, akku és üzemanyag fogyasztás nélkül. Kabinszűrő beavatkozás mentes,  külső levegő hígítás mentes.Orvosi minősítésű előtisztító és organoszilán BIOSAFE antimikrobiális hatóanyag tartályok a folyamatos üzemeléshez.