I oszt. Termények tárolása

A reményteljes  és jó termény hozamot követően a megfelelő tárolás biztosítja az I osztályú terményt ideértve a biológiai megfelelőséget a hatósági normák figyelembevételével. Ezeknek megfelelni több kihívást jelent a gazdaságoknak. Az ózon gáz használata itt rendkívül hatásos és gazdaságos. Ebben a technológiában az O3 gáz pontos koncentrációjának beállítása mindig az adott helyszín alapján lehetséges az műszaki kiépítettség és helyi viszonyok fegyelembevételével. Az ózon gáz használata vegyszer maradványmentesen biztosítja az I oszt. gabonai minősítést a toxinok és penész veszélyek távol tartásával.

Összegzés:

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentése szerint „legalább kétmilliárd ember használ toxinokkal szennyezett gabonát”, sajnálatosan várhatóan 2025-re „a világ népességének fele egészségének befolyásolva lesz ez által ”, hosszú távon.  A biztonságos toxin szint eléréséhez a gabonákban rugalmas és fenntartható megoldásai egyre jelentősebb kihívást jelentenek. Az extrém időjárási események és a megbízható vegyszer maradékmentes kezelések hiánya további akadályokat állít a közösségek elé. A sikeres innovációkkal kapcsolatos,mint az ózon gáz az együttműködés és információ megosztás  napjainkban ezért még fontosabbá vált, pótolva a már elmúlt évek hiányosságait.

Felhasználási területek:

  • Gabona silók, sík tárolók
  • Hagyma, burgonya, alma raktározás
  • Méhészet,
  • Sertéstenyészet
  • Baromfi tenyészet

Árak:  550.000 Ft- 8.500.000M Ft (nettó) között. Az O3 gáz fejlesztő célgépek árai nagyban eltérnek  a különböző felhasználói igények függvényében. 

Kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken: a T.: 0623445060 vagy email: mt@mobiltechnology.hu


Rendelés / Információ


Mobilsept SGR széria, telepített és Mobil típusok.