Higiénia Pro           

                           Mobilsept Higiénia Pro   Mikrobiális védelem!      
                      
Mobilsept Higiénia Pro beltér organoszilán - antimikrobiális tartós védőréteg a fertőzések -koronavirus - terjedése ellen és a beltéri felületeinek multifunkcionális megóvásához!

-  ORGANOSZILÁN - Természetes szerves szilíciumvegyület szén-szilícium védőréteg. Színtelen, hidrofób és stabil a levegővel szemben.

  Mobilsept® Higiénia Pro egy bevizsgált organoszilán - gépjármű beltér- klíma felületi egészségvédelmi  rendszer, amely folyamatos egészségvédelmet  nyújt és további   5 irányban óvja  -UV, szag, folt, felületek, kopás gátlás-  a beltér felületeit. Az alkalmazott multifunkcionális bevonat egy perpetuálisan aktív és kopásálló,  rendkívül vékony rétegű egyenletesen eloszlatott  átlátszó, rugalmas üveg formájában aktív antimikrobiális** hatást fejt ki a beltér és a klíma rendszer felületein. Ez a tanúsított fertőzés elleni hatás antimikrobiális és multifunkcionális  (kórokozók, UV, szag, folt, felületek, kopás gátlása)   amely  6-8 hónapig  fennáll". Ez értékes és jelentős  higiéniai segítség az autózásban ahol a fertőzés veszélye fokozott. A Mobilsept® Highiénia Pro eljárás alacsony energiájú felületeket hoz létre a csökkentett koncentrátumú környezetbarát hatóanyag technológia alkalmazásával, lehetővé téve a por, a szervetlen és biológiai lerakódások csökkenését.

 "a gyakran megérintett felületeken (kormány, ajtófogantyúk, váltó stb.) a védelem sokkal rövidebb lehet!

                                                   

A környezet tisztítása alapelv a fertőzések megelőzésében az otthonunkban és így a gépjárművekben is. A szennyezett felületek fontos szerepet játszanak a veszélyes baktériumok, gombák és allergének átvitelében. A nemzetközi kutatások alapján a szennyezett felületek és berendezések megfelelő fertőtlenítő eljárásra rendszeresen szükséges az utazók fertőzési veszélyének minimalizálásának érdekében.

  
ALLERGIAMENTESÍTÉS ·  KÓROKOZÓK KIVONÁSA ·  SZAGTALANÍTÁS 
 
Mobilsept Higiénia Pro*, Antimikrobiális** hatóanyag/aktivált oxigén kombinált beltér kezelés technológia/ tartós higiéniai állapot
 
A Mobilsept Higiénia Pro a  gépjármű szervizeket , flotta és utasszállító járművek üzemeltetőit  piacvezető technológiával segíti a prémium szervizeket. A Mobilsept Higiénai Pro kiszolgálja a jármű tulajdonosok, utazók igényeit azáltal, hogy fontos higiéniai/antimikrobiális**  kezeléssel tartós védelmet létesít  egészségre a jármű belterében rejtőzködő kórokozók ellen.
A BIOSAFE/Moblares/2 hatóanyag fejlesztésnek köszönhetően az antimikrobiális***  eljárás 99.99% -os tartós kórokozó mentes - 6-8 hónap-  állapotot nyújt  és megakadályozza a felületeken terjedő fertőzések létrejöttét. Költséghatékonysága és kihasználhatósága egyedülálló a szerviz- berendezések és szolgáltatások között.

**Az „antimikrobiális szerek” kifejezés  magában foglalja az összes hatóanyagot, amely bármilyen típusú mikroorganizmus ellen - baktériumok (antibakteriális), vírusok (antivirális), gombák (gombaellenes) és protozoák (antiprotozoálisok) ellen hat.

***A létesitett BIOSAFE-Moblares/2 bevonat  megakadályozza az antimikrobiális és a szag mikrobák kialakulását, amelyekre az idevonatkozó hatóanyagok használata az EU szabályozásoknak megfelelnek.


                 FOLTMENTES                          NEM TOXIKUS                                                    SZÁRAZ ELJÁRÁS

*AVHS (Advanced Vehicle Hygiene System – Fejlett Gépjármű Higiéniai Rendszer)

Mobilsept Higiénia Pro automatikus kezelő programok


Mobilsept Higiénia Pro Higienic előtisztítás + antibakteriális-  tartós mikrobiális  beltéri védelem


Kiemelt referenciáink


...és még sokan mások!