AVHS System 

                           Mobilsept La Reservé .... Ne Autózz e Nélkül!      
                      Tartós antimikrobiális beltéri felületi bevonat


  Mobilsept® LA Reserve AVHS egy bevizsgált antimikrobiális gépjármű beltér- klíma felületi egészségvédelmi  rendszer, amely folyamatos egészségvédelmet nyújt a közúti utazásokhoz az utasok és a vezető számára egyaránt. Az alkalmazott bevonat egy perpetuális és kopásálló, de  rendkívül vékony rétegű egyenletesen eloszlatott  formátlan alakú átlátszó rugalmas üveg formájában aktív antimikrobiális** hatást fejt ki a beltér és a klíma rendszer felületein. Ez a tanúsított antimikrobiális hatás akár 8- 10 hónapig is fennáll". Ez értékes és jelentős  higiéniai segítség az autózásban ahol a fertőzés veszélye fokozott. A Mobilsept® La Reserve AVHS eljárás alacsony energiájú felületeket hoz létre a csökkentett koncentrátumú környezetbarát hatóanyag technológia alkalmazásával, lehetővé téve a por, a szervetlen és biológiai lerakódások csökkenését. A csökkentett letapadási képesség biztosítja, hogy az érintkezéssel letapadó anyagok a kezelt felületeken át és le-guruljanak így maradvány értékük  számottevően redukált mennyiségű.

 "a gyakran megérintett felületeken (kormány, ajtófogantyúk, váltó stb.) a védelem sokkal rövidebb lehet!

A környezet tisztítása alapelv a fertőzések megelőzésében az otthonunkban és így a gépjárművekben is. A szennyezett felületek fontos szerepet játszanak a veszélyes baktériumok, gombák és allergének átvitelében. A nemzetközi kutatások alapján a szennyezett felületek és berendezések megfelelő fertőtlenítő eljárásra rendszeresen szükséges az utazók fertőzési veszélyének minimalizálásának érdekében.

  
ALLERGIAMENTESÍTÉS ·  KÓROKOZÓK KIVONÁSA ·  SZAGTALANÍTÁS 
 
Mobilsept La Reservè AVHS*, Antimikrobiális** hatóanyag/aktivált oxigén kombinált beltér kezelés technológia/ tartós higiéniai állapot
 
A Mobilsept La Reservè a  gépjármű szervizeket , flotta és utasszállító járművek üzemeltetőit  piacvezető technológiával segíti a minőségi ügyfél orientált szervizszolgáltatásokban.

A Mobilsept La Reservè egy automatikus  klíma és teljes beltéri antimikrobiális*** bevonantot létesítő célgép. A magas hatásfokú antimikrobiális/szagtalanító hatóanyag alacsony jet-spray ködöt képzéssel a beltérben és a klíma hőcserélőben, továbbá az aktivált oxigénnel az elő tisztítását követően, a  felületeken védő (láthatatlan) antimikrobiális bevonatot létesítve a kórokozók  megtelepedését megakadályozza.. Az eljárás  környezetbarát, amelynek eredményessége laboratóriumi tanúsítással rendelkezik.

A Mobilsept La Reservè kiszolgálja a jármű tulajdonosok, utazók igényeit azáltal, hogy fontos és időszakos higiéniai/antimikrobiális**  kezeléseket végez az egészségre a jármű belterében rejtőzködő kórokozók ellen.
A fejlesztésnek köszönhetően az antimikrobiális*** hatóanyaggal dúsított utókezelés 99.9% -os kórokozó mentes állapotot nyújt  a belső higiénia hosszabb idejű megtartásában. Költséghatékonysága és kihasználhatósága egyedülálló a szerviz- berendezések között.

**Az „antimikrobiális szerek” kifejezés  magában foglalja az összes hatóanyagot, amely bármilyen típusú mikroorganizmus ellen - baktériumok (antibakteriális), vírusok (antivirális), gombák (gombaellenes) és protozoák (antiprotozoálisok) ellen hat.

***A létesitett BIOSAFE-Moblares/2 bevonat  megakadályozza az antimikrobiális és a szag mikrobák kialakulását, amelyekre az idevonatkozó hatóanyagok használata az EU szabályozásoknak megfelelnek.


                 FOLTMENTES                          NEM TOXIKUS                                                    SZÁRAZ ELJÁRÁS

*AVHS (Advanced Vehicle Hygiene System – Fejlett Gépjármű Higiéniai Rendszer)

Mobilsept La Reservé automatikus kezelő programok


Mobilsept La Reservé  antibakteriális/ aktivált O2 kezelés -  tartósított beltéri higiénia


Kiemelt referenciáink


...és még sokan mások!

© 2020. Mobil Technology Kft. Ózon/Antimikrobiális technológiák tisztítás,  higiénia és szagtalanítás. Minden jog fenntartva!

 .