Mobilsept WHISPER AIR UVC széria 

Miért fontos? Több híres nemzetközi kutató központ igazolta, hogy a szén alapú levegőszennyező molekulákon túl a füst, doh, penész spórák, sok baktérium és vírus, jelentős veszélyt jelenthetnek számunkra. A fotókatalizátoros oxidációs technológiába integrált UVC lámpa veszélyteleníti és átalakítja a szén alapú káros molekulákat széndioxiddá vagy vízgőzzé.

Számos, levegőben terjedő fertőzést (akár az influenza, nátha vagy TBC, penész spóra), és az egyszerűbb, kellemetlen tünetekkel járó fejfájást vagy szédülést okozhatja az elégtelen tisztaságú levegő. Az egészségünk védelme érdekében is kiemelten fontos az UVC tisztítási technológia, amely környezetbarát megoldást nyújt egyaránt a légtér és felületek fertőtlenítésére, spóra- és csíramentesítéshez.

A levegő hatásos minőség javítása a fejlett technológiára alapozottak, melyek az egyszerű kezelésre a 360°-os kőrkörös levegő kibocsájtásra és a minimális karbantartási igényben realizálódnak.

A Mobilsept Whispeer Air széria levegő higiénia kondicionáló gépek kis helyigényűek és csendes üzemelésűek.

A Whisper Air  sorozat hazai fejlesztésű és gyártású, 12 hónap teljes körű garanciával.


© 2020. Mobil Technology Kft. Ózon/Antimikrobiális technológiák tisztítás,  higiénia és szagtalanítás. Minden jog fenntartva!

 .