Mobilsept Comfort52 / WHISPER AIR UVC TiO2 fotókatalizis levegő fertőtlenítők

Miért fontos? Több híres nemzetközi kutató központ igazolta, hogy a szén alapú levegőszennyező molekulákon túl a füst, doh, penész spórák, sok baktérium és vírus, jelentős veszélyt jelenthetnek számunkra. A titánium dioxide fotókatalizátoros oxidációs technológiába integrált UVC -Germicid- lámpa veszélyteleníti és átalakítja a szén alapú káros molekulákat széndioxid vagy vízgőz állapotba.

Az UVC -Germicid- nem ionizáló (ultraibolya) sugárzással UVC lámpa alkalmazásával történik. Alkalmas a zárt terek légterének 99.7%os fertőtlenítésére. A megelőző fertőtlenítés fontos, függetlenül attól, hogy az adott helyen és időben van-e fertőző beteg vagy nincs. Fertőtlenítendő környezetnek számít, minden olyan helyiség, melyet a beteg fertőzhetett, és a fertőzés terjedésére alkalmas lehet. Az UVC sugárzás mint fertőtlenítőszer olyan vegyi hatást fejt ki, amely megfelelő alkalmazás mellett a külső környezetbe került kórokozók elpusztítására alkalmas, és ilyen célra kerül forgalomba és felhasználásra.

Számos, levegőben terjedő fertőzést (akár az influenza, coronavirus, Sars,  vagy TBC, baktériumok, penész spóra), és az egyszerűbb, kellemetlen tünetekkel járó fejfájást vagy szédülést okozhatja az elégtelen tisztaságú levegő. Az egészségünk védelme érdekében is kiemelten fontos a magas 99.98%-os hatásfokkal üzemelő UVC -TiO2 tisztítási technológia, amely környezetbarát megoldást nyújt egyaránt a légtér  fertőtlenítésére, a kórokozók, spóra- és csíramentesítéshez.

A levegő hatásos minőség javítása a fejlett technológiára alapozottak, melyek az egyszerű kezelésre a 360°-os kőrkörös levegő kibocsájtásra szűrőmentes kivitelezés és a minimális karbantartási igényben realizálódnak.

A Mobilsept padlón álló  vagy falra szerelt egységek csendes üzemelésűek, folyamatos használatuk az  ott tartózkodás  alatt mellékhatásmentes és javasolt.

A Comfort52/Whisper Air  egységek hazai fejlesztésű és gyártásúak, 12 hónap teljes körű garanciával.