MOBILSEPT KR IPARI KONYHA GOURMET HIGIÉNIÁS RENDSZER
A Mobilsept KR tervezett konyhai rendszer az ipari konyhák levegő elvezetők / légcsatornák belső felületkezelésére és a konyhai szagmentesítésre.


A Mobilsept KR rendszer könnyen integrálható  az  EN 16282 – új EU ventilációs rendszer szabványú ipari konyha rendszerekben!

Új követelmények az ózongáz zsir/szag semlegesítőkhöz:
Az oxigénnel táplált ózongenerátorok  számára most számos új intelligens követelmény vonatkozik.
• A telepítést, javítást és karbantartást a gyártó által képzett személyzet végezheti
• Az ózongenerátor csak az elszívó ventilátorral együtt  üzemeltethető.
• Megfelelő segéd berendezések, például áramlás- és / vagy nyomásérzékelő (k) biztosítják, hogy az ózon ne kerüljön az épületbe. Ha a rendszert nyomásérzékelővel látták el, akkor azt úgy kell beállítani, hogy az ózonrendszer leálljon, ha a nyomáskülönbség 20 Pa alá csökken.
• A levegő kiszívó csatornákban lévő ellenőrző nyílásokon egy figyelmeztető táblát kell elhelyezni, amely a következőket írja: „FIGYELEM - Ózonkezelés”
Új követelmény a levegővel táplált ózongenerátorok vonatkozásában:
A kereskedelmi légkezelő technológiákra és az ózongenerátorokra vonatkozó általános követelmények mellett a szabvány előírja, hogy az oxigént tápláló ózongenerátorokat 2500 m3 / h-t meghaladó teljes elszívott levegő áramlásához kell használni. Ennek oka, hogy a levegővel táplált ózongenerátorok túl nagy mennyiségű nitrogén-oxidot és salétromsavat termelnek. A szabvány kimondja:
"MEGJEGYZÉS: Az elszívott levegő NOx- és HNO3-lerakódása elleni védelem érdekében oxigénnel táplált ózongenerátort kell használni a teljes kivonatáramlásnál, amely meghaladja a 2500 m3 / h-t." 

 

A Mobilsept KR széria könnyen integrálható a már kiépített és üzemelő elszívó rendszerekhez. Jelentős  tisztítási költség csökkentő és átfogóan környezet kímélő a zavaró konyhai szagok teljes megszüntetésében.

Díjszabások:

A Mobilsept KR széria gyártási/beszerelési költségei változóak mindig a helyi kiépítettségtől függően. Ez kb. 650.000Ft  + - tól (nettó) értendő.

Árajánlatot rendszer rajz és adatok vagy helyszíni felmérést követően rövid időn belül elvégezzük.


About Us

Az UV-C és ózon rendszerünk elpusztítja a főzés során a levegőben átvitt zsírt, és megakadályozza a zsír felhalmozódását a csatornában. A szagokat is elpusztítja, így a kibocsátott anyag nem tartalmazza a sokszor erősen zavaró konyhai  szagokat.

Fat, oil and grease reduction in commercial kitchen ductwork: a novel  biological approach Az UV-C/ózon által kezelt légcsatorna (jobb) és a kezeletlen légcsatorna (bal) állapota.

Figyelem: Az elszívókban alkalmazható technológiák zsír-szagsemlegesítő UV-C vagy Ózon gáz külön vagy együtt is alkalmazható, amely tervezése függ a már az adott konyhai elszívó rendszer kiépítettségétől. 


érni.